info@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

Om oss

Här finns massor med information om oss på SFF. Klicka på någon av underrubrikerna för utökad information om just det ämnet!

Vår tidning Filatelisten utkommer åtta gånger per år. Som medlem får du tidningen i brevlådan och rabatt på litteratur mm. Är du guldmedlem kan du även läsa gamla nummer online! Klicka på rubriken för mer detaljer!

Samlamera är en köp och sälj site. Endast medlemmar i SFF får du sälja objekt där. Det finns alltid över 250.000 objekt till salu. Klicka på rubriken eller i huvudmenyn för att nå Samlamera!

Vi delar ut Strandellmedaljen och Wallbergmedaljen för filatelistiska gärningar. Klicka på rubriken för att läsa mer!

Att vara medlem i SFF innebär en mängd med förmåner och tillgång till expertis. Klicka på rubriken för att läsa mer!

Expertrådet består av ett antal personer som utses av SFF:s styrelse och av SFHF:s styrelse på förslag av expertrådet. Klicka på rubriken för att läsa mer!

Utställningskollegiet (UK) är ett forum för samarbete mellan Sveriges Filatelist-Förbund och Sveriges Frimärksungdom. Klicka på rubriken för att läsa mer!

Vi driver Netex. Sveriges första site för filatelistiska utställningar på nätet. Klicka på rubriken för att komma till Netex!.

Hyr in en intressant föreläsare! Eller varför inte gå en kurs? Klicka på rubriken för att se vad som erbjuds!

Vi erbjuder mycket annat också. Litteratur & kataloger till exempel (med rabatt för medlemmar). Klicka på rubriken och se vad som finns på lager!

Förbundet leds av en styrelse som väljs på förbundets kongress. Vi har även ett samarbete med Sveriges frimärksungdom (SFU) för dig som är lite yngre. Klicka på rubriken för mer information.

Postnord och SFF har överenskommit att de frimärksklubbar inom SFF och SFU som arrangerar Frimärkets Dag får behålla dagstämpeln så länge klubben är aktiv och tillhandahåller stämpling av svenska frimärken. Det betyder att samlare som vill ha frimärken stämplade kan vända sig till klubbarna. Stämplingen är kostnadsfri. Upphör klubben tillhandahålla stämpelservice ska stämpeln returneras till PostNord. Klicka på rubriken för mer information.

Klicka på rubriken för att se aktuella utställningar och resultat !

Frimärkets Dag arrangeras på tid och plats som föreningar själva väljer från och med 2024. Klicka på rubriken för att läsa om tidigare år.

Här finner du information om dontationer. Klicka på rubriken.