kansli@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

Möt ABBA på kansliet!

Den 25 april är det dags för vårens frimärksutgivning!

ABBAs internationella framgångar, med otaliga hits som överlevt alla trender, banade väg för vår framgångsrika svenska musikexport. Den 6 april gav vi för att fira detta ut ett miniark med tre motiv. Detta kommer du kunna köpa och få stämplat med utgivningsdatumet den 6 april. Vi kommer denna gång åter att ses på SFF/SFU:s kansli. Utrymmet är begränsat men vi kommer att göra vårt yttersta för att rymmas på bästa sätt. Frimärken till försäljning och fika till bjuds.

När: 25 april kl 11-12.30 kan du få våra unika förstadagsstämplar på dina brev, vykort och frimärken. Formgivare signerar.

Var: Vi ses på SFF:s och Sfu:s kansli på Glasfibergatan 8, 4 tr i Älvsjö. Från Älvsjö station är det ca 10 minuters promenad.