info@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

Norrorts Frimärksförening (NFF) – En förening som satsar på framtiden!

En klubb, som ordnar träffar med föredrag, auktioner av frimärken, brev och vykort, rådgivning, kaffe och mys.

C:a 40 av 100 medlemmar kommer på klubbmötena varannan måndag under höst- och vårterminerna och har det mycket trevligt.
”Idag ser vi, att vår nyrekryteringsbas finns hos män i åldern 45 – 60 år, men nu vill vi också komma i kontakt med andra grupper. Det finns 30000 personer i Sverige som byter, köper och säljer frimärken, brev och vykort”, säger föreningens ordförande Per Näsman.
Eftersom vi vill att även personer i andra grupper av samhället ska gå med i föreningen har Norrorts Frimärksförening nu tagit ett stort steg in i det digitala landskapet!

Vår hemsida, www.norrphil.se, har fått en uppfräschning för att förenkla för nya samlare att ta kontakt med oss. Dessutom har vi också etablerat närvaro på sociala medier där man kan följa oss för spännande nyheter, auktioner och evenemang. Vi ser fram emot att dela vår kärlek till filatelin och att bygga en ännu starkare gemenskap online!

Våra ledord för föreningen de kommande åren är: INFORMATION, KOMMUNIKATION och REKRYTERING.
Under året arrangerar klubben en filatelistisk högskola. Under ledning av Mats Söderberg får deltagarna under 8 kursdagar förkovra sig på bredden och djupet inom området.

Lördagen 9 mars 2024 arrangerar NFF sin traditionella samlarmässa i Näsby Park Centrum. Det kommer att finnas ett 40-tal bord. Där kommer att säljas intressanta urval av frimärken, brev, vykort, böcker, mynt, grammofonskivor och antikviteter. Experter finns på plats för rådgivning. Det är FRI ENTRÉ.

I slutet av juli arrangerar klubben en medlemsresa till Mare Balticum. Det är en internationell filatelistisk utställning i Tartu, Estland.
Norrorts Frimärksförening ligger inte på latsidan!

Se vidare: www.norrphil.se, instagram: @norrortsfrimarksforening, eller vår facebooksida: Norrorts Frimärksförening