info@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

Kurs för blivande utställare genomförd i Umeå

Lördag 25 november hade Umeå Frimärks- och Vykortsförening bjudit in Mats Söderberg från Norrorts Frimärksförening att ha kursen ”Kurs för blivande utställare”. Vi var 18 st från Umeå, Vindeln, Sundsvall och Vasa i Finland som hade en lärorik dag. Mats Söderberg är en erfaren utställare som med hjälp av en mängd bilder visade hur man kan bygga upp och montera en utställning utan att det behöver kosta stora pengar. Större delen kom att handla om Openklassen, eftersom det är det lättaste klassen för nybörjare. Vi fick se exempel på några exponat och även tips om att gå in på netex.se och studera de exponat som finns där.

Vi tackar Mats för en trevlig dag och för att han tålmodigt svarade på alla frågor som hela tiden dök upp.

Thomas Gunnarsson
Umeå Frimärks- och Vykortsförening