kansli@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

Avier för betalning av medlemsavgift

OBS! detta är en instruktion och inte en medlemsavi. Ett exempel!

Medlemsavier för 2024 börjar sändas ut snart per e-post från, företaget Fortnox, till de som har en mailadress. Fortnox är de som levererar vårt ekonomisystem. Fortnox är ett av Sveriges ledande bolag inom ekonomi och omsätter över en miljard/år. Ni ser ett exempel för en guldmedlem. På de flesta står det 520:-. Detta året använder vi ett välrenommerat system från samma leverantör där vi har vår bokföring Fortnox. Fördelen är att när du betalt så kommer allt rakt in i bokföringen utan någon ytterligare arbete. Du kan enkelt betala direkt inifrån mailet. OBS! Avin finns också som bilaga i mailet och kan då betalas på vanligt sätt om du föredrar detta

Detta är inte en faktura även om rubriken säger så. Det är en medlemsavi och det står på ”fakturan”. Betalningskrav föreligger ej och dröjsmålsränta debiteras så klart inte. 

Nedan visar vi hur man enkelt kan betala direkt genom att klicka på knappen ”Betala Fakturan” inne i mailet.

Fyll i (eller kopiera) OCR numret på medlemsavin (fakturan). Fyll i ditt postnummer. På nästa bild klickar du ”Betala fakturan” 

Välj Swish eller banköverföring. Fyll i personnummer och mobilnummer. Klicka på Välj din bank!

Välj bank och signera med bankID.

Medlemavin (fakturan) finns som sagt även som bilaga till mailet och du kan betala den på vanligt sätt i din bank om du föredrar detta.  

Om medlemsavgiften inte betalas så förlängs inte ditt medlemskap.