kansli@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

19/11-2023 Fællesklubbernes årlige efterårsmøde i Birkerød Idrætscenter

Søndag den 19. november 2023 i tiden 10:00 til 16:00 står Birkerød frimærkeklub atter for Fællesklubbernes årlige generalforsamling – og ikke mindst byttedag. Det foregår igen i år i Birkerød Idrætscenter. Det er en af de store dage for frimærkesamlerne i Øresundsregionen, idet fællesklubberne er en sammenslutning af frimærkeklubber i Nordsjælland og Sydsverige.
Der bliver derfor rig mulighed for at få suppleret samlingen med manglende frimærker fra modsatte side af sundet.

Der er bytning fra kl. 10:00 og kl. 14:00 er der en auktion, så også dem som ikke har så meget byttemateriale kan få noget nyt med hjem.
Der er eftersyn til auktionen kl. 13.00 og selve auktionen løber af stablen kl. 14.00. Lots kan indleveres på dagen kl. 11:00 – 11:30 og skal have en mindste opråbspris på 25 DKK.

Du kan indstille lige så mange lots, som du vil, men vi slutter ved ca. 350 lots. Der udarbejdes en auktionsliste over lots indleveret i forvejen. Spørg Gert Løye (mail: gloeye@mail.dk) om hvordan man gør ved indlevering forud.
Der er rygning forbudt og god plads med gode lysforhold. Der er gode parkeringsforhold og stedet ligger trafikmæssigt centralt i Birkerød i nærheden af både tog og busser. Adressen er Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød, Danmark

Gratis adgang. Alle er velkomne