info@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

Vill du lära dig mer om att samla vykort och ställa ut?

Vill du få ännu mer värde av ditt vykortssamlande?
– I så fall har du chansen i samband med utställningen TRELLEBORG 2023. Richard Bodin, som är en av våra mest framgångsrika utställare av vykort, han arrangerar ett speciellt kortare seminarium för alla köpare av Samlarguiden.

INBJUDAN
– Lördagen den 16 september klockan 11.00-13.00.
– Richard Bodin genomför ett gående seminarium runt de utställda vykortsexponaten och förklarar hur man i ett vykortsexponat presenterar bearbetning, forskning, kunskaper och sällsynthet. Tiden kommer att medge tid för frågor, diskussioner och erfarenhetsutbyte.
– Seminariet riktar sig till alla innehavare, eller nya köpare, av Samlarguiden för vykort. Har du inte redan köpt guiden kan du köpa den på plats i Trelleborg, men du ska anmäla dig till seminariet i god tid innan – till exempel direkt nu!
– För att säkra en plats på seminariet anmäler du dig direkt till Richard Bodin genom att skicka e-post till fnpost@hotmail.com. Richard kommer därefter bekräfta ditt deltagande i direkt kommunikation med dig. Antalet platser är begränsat av praktiska skäl.


Richard Bodin har i över 15 år lärt ut konsten att samla vykort för att ställa ut i vykortsklassen i Sverige. Han är en av de mest kunniga och erfarna på området och kombinerar sin erfarenhet som utställare och vinnare av Vykortstjärnan med att han också själv är juryman.
Kom till Trelleborg den 16 september och lär dig mer mellan klockan 11.00–13.00 om att ställa ut vykort. Det enda kravet är att du har köpt Samlarguiden för vykort innan utställningen, eller direkt på utställningen, innan Richards seminarium börjar.