kansli@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

Kanslichefen slutar

Vår Kanslichef Elisabeth Björklund Joback lämnar oss och SFU i slutet av september. Efter en omorganisation och rationalisering har tyvärr arbetsbrist uppstått.

Elisabeth har jobbat hos oss sedan mars 2021 och är ett välbekant ansikte för många. 

Vi kommer sakna Elisabeth och hennes glada skratt. Hennes positivism och framåtanda är inget vi glömmer i första taget. Styrelsen och hela förbundet önskar Elisabeth all lycka och framgång i sin nästa fas i arbetslivet!

Från i höst kommer Kansliet förändras innebärandes att telefontid kommer införas och diverse frivilliga kommer hjälpa till med olika uppgifter. Sedan tidigare har redovisningen lagts ut externt och hanteringen av boklagret sköts nu i Svedala.

Styrelsen Juni 2023