info@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

Jonas Hällström ny Managing Director för Corinphila Auctions

The Global Philatelic Network, med frimärksföretagen Corinphila Auktionen i Schweiz, Heinrich Köhler i Tyskland, H.R. Harmer i New York, John Bull i Hong Kong, samt Corinphila Veilingen i Holland, har idag annonserat förändringar.

Från och med 1 juli blir Jonas Hällström och Tobias Huylmans (Tyskland) nya Managing Directors, samt partners och delägare i Köhler & Corinphila Holding GmbH, som äger de fem frimärksföretagen inom The Global Philatelic Network. Tobias Huylmans är sedan 2019 Managing Director för auktionshuset Heinrich Köhler i Tyskland. Jonas Hällström blir också Managing Director för Corinphila Auktionen i Schweiz.

Från och med 1 januari 2024 kommer Karl Louis och Dieter Michelson att reducera sina operativa roller, men vara kvar som aktiva partners och delägare. För Corinphila Auctionen i Schweiz kommer Jonas Hällström att vara Managing Director, tillsammans med Antoine Clavel (som är Managing Director sedan 2014).

Läs mer här

Jonas Hällström, som sedan 2021 är ansvarig utgivare och chefredaktör för Nordisk Filateli, säger i en kommentar att hans nya arbete inte kommer att förändra arbetet med tidningen. ”Tidningen har en stark målgrupp med prenumeranter och har ett etablerat förtroende hos sina annonsörer. Tidningen görs av en oberoende redaktion som säkerställer tidningens fortsatta höga kvalitet, samt också fortsatt oberoende som tidning. Nordisk Filatelis oberoende och objektivitet kommer alltid att vara kvar, säger Jonas Hällström”.