kansli@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

AB Philea blir GuldSponsor

Utökat samarbete mellan AB Philea och Sveriges Filatelistförbund (SFF)

AB Philea, ett av landets mest framgångsrika auktionshus grundat 1988, och som har lett konsolideringen av branschen och övertagit tidigare aktörer såsom Kihlströms frimärkshandel, Frimärkskompaniet, Lars-Tore Eriksson mfl har ingått GuldSponsoravtal med SFF.

Avtalet innebär t.ex att Philea kommer att marknadsföras i nyhetsbrev och på sociala medier av SFF och själva fortsätter sitt kraftfulla engagemang med SFF.   

Rikard Azelius, SFF:s ordförande säger. ”Vi jobbar alla i samma bransch, några kommersiellt och andra ideellt. Vi behöver varandra och därför är det glädjande att vårt GuldSponsorskap mottagits väl av bland annat Philea. Just i fallet med Philea är det extra glädjande eftersom de som ledande aktör har breddat sin verksamhet till t.ex. sällsynta mynt och konsoliderat marknaden och samtidigt ser fördelar med att utöka samarbetet med SFF”.

Christer Svensson, Styrelseordförande i AB Philea säger. ”Vi inom koncernen ser mycket positivt på det GuldSponsorskap vi ingått med SFF. Förutom rabattstrukturen på annonser vi får så är det centralt för oss att nå ut till nya samlare och ge dem den bästa servicen som ett ledande auktionshus kan ge”.