kansli@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

Lyckad samlarmässa i Hörby

Lördagen den 25 februari ordnade Hörby Frimärksklubb traditionsenligt en samlarmässa. Flera lokala handlare ställde upp med både vykort och frimärken samt lite fyndlådor. Lite draghjälp i marknadsföringen stod lokalradion för då de intervjuade någon som på frågan ”vad skall du göra i helgen?” svarade just samlarmässan, så ställde vädret till det. Ett nattligt snöfall lämnade vägarna hala och uppmaningen i lokalradion att stanna hemma hjälpte inte till att locka folk att till mässan. Dock kom ett antal besökare som gjorde sina fynd. SFF var på plats och försökte locka med vår litteratur och fina medlemserbjudande, tyvärr var de flesta inbitna filatelisterna redan medlemmar.

Ulf Nilsson