kansli@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

Glöm inte anmäla till Frimärkets Dag!

Här kommer en påminnelse att anmäla er förening till att vara arrangör för Frimärkets Dag 6 maj. Vi har hittills fått in 15st anmälningar och vi behöver minst fått in 15st anmälningar ytterligare för att vi ska kunna genomföra Frimärkets Dag den 6 maj.

 

Temat för årets Frimärkets Dag bygger på ”Tillsammans för fred”. Bilderna på motiven i utgåvan ”Tillsammans för fred”, ”Carl XVI Gustaf 50 år som statschef” och ”Från käpphäst till

guldmedalj” kommer att presenteras i början av april. 

 

Det kommer att finnas möjlighet att returnera 50% av antalet beställda artiklar, mer information gällande detta kommer i samband med beställning av artiklar.  

Fyll i och mejla er anmälan åter till mig så fort som möjligt dock senast den 23/2. Var vänlig att svara även om ni inte kommer att delta.

Mejla mig gärna tips och idéer på hur din klubb kommer att genomföra årets Frimärkets Dag så lägger jag in det i idébanken på våra hemsidor. Jag kommer löpande lägga in de idéer jag har.

Jag ser fram emot att samarbete med er alla i SFU och SFF för att vi skall nå ett bra resultat för årets Frimärkets Dag. 

Hälsar Elisabeth