info@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

Ny utställning TRELLEBORG 2023

SFF har beslutat att ta en mer aktiv roll när det gäller utställningar och det första resultatet kommer vi att se till hösten den 15-17 september. Då går TRELLEBORG 2023 av stapeln, en bilateral utställning tillsammans med det tyska förbundet. Som arrangörer står SFF och SFU tillsammans med flera klubbar i Skåne. Att den kommer redan nu är en kombination av intresse från Tyskland att arrangera vän-utställningar, motsvarande utställning sker kommande år i norra Tyskland. Detta kombinerat med det hål i utställningskalendern som fanns innan nästa utställning i Sverige 2024. Intresset i Tyskland för Sverige som frimärksland är nog lika stort som intresset i Sverige för att samla Tyskland med dess många intressanta områden och perioder. En del av de bästa exponaten med tyskt material har faktiskt varit utställda av svenska filatelister.

Mer info kommer…