info@sff.nu

I

tel. +46 73–203 02 00

I

Sveriges Filatelistförbund, Glasfibergatan 8, 2 tr, 125 45 Älvsjö

Samarbete mellan Contenta Frimärken AB och Sveriges Filatelistförbund (SFF)

Contenta Frimärken AB och SFF har ingått ett avtal om GuldSponsorskap.

Contenta med butik i centrala Stockholm är en institution inom svensk filateli. Butiken drivs och ägs sedan 1965 av Dag Svinhufvud.

Avtalet innebär bland annat att Contenta marknadsförs i nyhetsbrev och på sociala medier av SFF.

Rikard Azelius, SFF:s ordförande säger. ”Handlare och auktionärer inom filatelin är centralt för svensk filatelis fortsatta utveckling. Vårt GuldSponsorskap är ett sätt att stötta en bransch som blir alltmer digitaliserad och hjälpa dem att få ut deras budskap i olika digitala medier till en stor målgrupp. Många ser fördelarna med ett sådant samarbete och det glädjer oss mycket att vi på SFF kan hjälpa Contenta med sin strategi”.

Dag Svinhufvud. ”Efter att i över 50 år varit verksam på den svenska marknaden är jag glad att se initiativ som SFF:s GuldSponsorskap. Detta hjälper oss att nå ut till en större marknad och visa filatelister vårt enorma lager även till dem som kanske inte har tillfälle att besöka vår fysiska butik.